Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Ile masz lat?
24
Twoja najwyższa, najniższa i obecna waga oraz wzrost:
Najwyższa: 60, najniższa: 40, obecna: 55.6
Wzrost: 165
Mój cel (wagowy):
50, a później 48
Jak wygląda Twoje odchudzanie i jak długo trwa? Podaj swój przedział kaloryczny:
Przedział kaloryczny: 500-900kcal dziennie. Nie piję kawy ani soków. Tylko woda i od czasu do czasu ciepła herbata. Z uwagi na pracę siedzącą, wprowadziłam do swojego życia aktywność fizyczną. Są to między innymi treningi cardio w domu, treningi pole dance, wieczorne spacery. Moje odchudzanie trwa z przerwami od 2013/14 roku do teraz.
Czym dla Ciebie jest "Pro-Ana":
Ucieczką i kontrolą. Bezpiecznym miejscem i stylem życia. Nawet, gdy był czas, kiedy jadłam normalnie (nie byłam w deficycie), czułam, że Ana mimo to gdzieś tam jest. Trafiłam na nią w 2013/14 roku (nie pamiętam dokładnie) i wiem, że zostanie ze mną prawdopodobnie już na zawsze.
Czy byłeś/aś kiedykolwiek na forum o takiej tematyce? Jeśli tak, to dlaczego już do niego nie należysz?:
Byłam, ale nie było ono aktywne. Bardziej byłam tam dla czytania wpisów innych użytkowników, które w pewien sposób mnie motywowały. Widziałam wtedy, że nie jestem jedyną osobą na świecie, która żyje w ten sposób.
Jakie masz oczekiwania wobec forum i co chcesz w nie wnieść?:
Chciałabym poznać ludzi którzy też w tym siedzą. Oferuję wsparcie, tego też oczekuję.
Opowiedz coś o sobie:
Nie bez powodu dałam sobie tutaj nazwę gąsieniczka. Symbolizuje ona to, jak obecnie się czuję. Na razie jestem niezadowolona z siebie, ze swojego wyglądu. Czuję się niezgrabnie, grubo, czuję, że jest mnie za dużo. Czekam aż nadejdzie dzień, w którym będę mogła o sobie powiedzieć, że przemieniłam się w motyla. Rozkwitłam, rozłożyłam skrzydła, odnalazłam siebie. Ale do tego został mi spory kawał drogi. Na co dzień jestem spokojną osobą, raczej introwertyczką. Uwielbiam czytać kryminały i thrillery psychologiczne.
Ostatnio edytowany przez gąsieniczka (2024-10-15 08:50:14)
Think before you eat
Jest tu w ogóle ktoś kto to sprawdza i tworzy dzienniki?
Think before you eat
Tak, ja
Już zakładam
Dziękuję bardzo
Think before you eat
Strony: 1