bones loves
AKTYWNE FORUM PRO-ANA 2024. REKRUTACJA TRWA

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2024-08-30 11:58:28

Misiazu
Nowy użytkownik
Liczba postów: 1
Waga obecna: 50 kg
Waga docelowa: 36 kg
BMI: 21.6
Wzrost: 152
WindowsChrome 128.0.0.0

Rekrutacja:)

dzieńdobry wszystkim  [dblpt]heart[dblpt]
obecna waga: 50 kg przy wzroście 152 cm
cel: 36 kg przy wzroście 152 cm
najniższa waga: 24 kg przy wzroście 140 cm
zainteresowania: Taniec współczesny, pole dance (i inne sporty powietrzne  [dblpt]zadowolony[dblpt] ), akrobatyka
czego oczekuję od forum? chyba chcę znaleźć miejsce, w którym poczuję się w końcu zrozumiana jako osoba z "krwawiącym" sercem. Miejsce, w którym gdy powiem, że nienawidzę siebie ktoś naprawdę będzie wiedział, jak się czuję. A może szukam powrotu do dzieciństwa. Może szukam dawnej siebie. Całkiem szczerze, sama nie wiem. Chciałabym otrzymywać i oferować wsparcie. Nigdy nie byłam na podobnym forum, jedynie prowadziłam dzienniczek i edtwt, zdarzało mi się też czytać (najczęściej już nieaktywne) blogi pro-ana. Zdiagnozowano u mnie anoreksję w wieku 11 lat, do 12 roku życia chodziłam na terapię. Poddałam się i to chyba widać;/ Choruję na niedoczynność tarczycy, w przyszłości chciałabym zostać dentystą.. jestem ufna i troskliwa. Tęsknie za celem, po wielu stratach czuję pustkę, której od dawna nie potrafię wypełnić. Kto wie, może potrzeba mi po prostu czasu.
Dziękuję za przeczytanie, w razie pytań jestem otwarta na rozmowę  [dblpt]heart[dblpt]

#2 2024-09-03 09:05:27

Shee
Administrator
Liczba postów: 827
Waga obecna: 46,8
Waga docelowa: 45
Wzrost: 160
WindowsChrome 128.0.0.0

Odp: Rekrutacja:)

Cześć!
36 kg przy Twoim wzroście i aktywności to dosyć mało, myślę ,że 40kg byłoby wystarczające ale to pewnie oceniać będziesz na bieżąco.
Jak wygląda teraz Twoje odżywianie?
Co jesz, czegoś unikasz?

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum