Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
1. Ile masz lat?
2. Twoja obecna, najnizsza i najwyzsza waga oraz wzrost.
3. Czy juz kiedykolwiek sie odchudzalas/es i jak to przebiegalo?
4. Czy wiesz co to jest Pro Ana (i jak ja rozumiesz)?
5. Co Ci sie podoba a co nie w Pro Ana?
6. Czy byles/as juz kiedykolwiek na takim forum, i dlaczego juz nie?
7. Czy jestes w trakcie leczenia ED (zaburzen odzywiania) i czy chcesz to kontynuowac (leczenie)?
8. Dlaczego chcesz zarejestrowac sie na forum?
1. Mam 17 lat
2. Obecna waga wynosi 63.3 kg, najniższa to 52.2, najwyższa to ta, którą mam obecnie. Mój wzrost to 170 cm
3. Swoją przygodę z odchudzaniem zaczęłam w 1 gimnazjum i trwała zaledwie 2,5 miesiąca. Udało mi się wtedy schudnąć 3 kg. Przestałam, gdyż było to dla mnie zbyt męczące i wymagało zbyt wielu wyrzeczeń z mojej strony
4. Tak, wiem czym jest Pro Ana a samo pojęcie rozumiem w ten sposób, iż Anoreksja jest naszą przyjaciółką, a nie wrogiem i dzięki niej dążymy do perfekcji
5. Podoba mi się tępo zrzucenia wagi bez efektu jojo. Natomiast nie podobają mi się późniejsze skutki i to, jakie może wyrządzić szkody oraz spustoszenie w naszym organizmie oraz wieczne uczucie głodu, kontrolowanie kalorii, rezygnowanie ze słodyczy i innych zakazanych przekąsek, które lubimy jeść
6. Jestem na takowym forum po raz pierwszy i w związku z tym, nie wiem za bardzo, jak się po nim poruszać, aczkolwiek mam nadzieję, że uda mi się to wszystko w miarę szybko ogarnąć
7. Nie choruję na ED
8. Chciałabym się zarejestrować z tego względu, że mam dość swojego ciała, tego jak obecnie wyglądam i jak wiele przytyłam w ostatnim czasie. Próbowałam od 3 miesięcy zdrowo schudnąć, lecz waga stoi w miejscu, a ubrania są coraz bardziej ciasne. Mam już tego dość i liczę na to, że forum mi w jakimś stopniu pomoże i poznam osoby z podobnymi problemami i aspiracjami do moich
Nie podoba mi się wiele rzeczy, które tu napisałaś
każda dieta to wyrzeczenia, nie podoba ci się większość rzeczy które swoją drogą są głównymi rzeczami w pro anie
My dążymy do perfekcji
Jestem totalnie na nie.
Strony: 1
Wątek zamknięty