bones loves
AKTYWNE FORUM PRO-ANA 2024. REKRUTACJA TRWA

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2022-06-13 18:35:43

Suchaa
Gość
MacintoshSafari 604.1

Hej! Jestem tu nowa! :)

1. Ile masz lat?
Mam 23 lata [dblpt])
2. Twoja najwyższa, najniższa i obecna waga oraz wzrost.
Wzrost 173, najwyzsza waga 68, najnizsza 50,5. Obecna 58,5
3. Twój cel (wagowy).
Moj cel wagowy to 51 kg
4. Jak wygląda Twoje odchudzanie i jak długo trwa? Podaj swój przedział kaloryczny.
Moje odchudzanie to jedzenie od 900 do 1300 kcal, czesto mam napady jedzenia, zdarzają sie wymioty,
Chociaz teraz juz bardzo sporadycznie. Odchudzalam sie wczesniej okolo pol roku, pozniej poluzowałam i od stycznia znowu wzielam sie za siebie, w styczniu rowniez mialam ostatnia miesiaczke. Waga sie bardzo wacha, staram sie a nic nie schodzi, jestem załamana i ciagle mysle co robie zle.
5. Czym dla Ciebie jest "Pro-Ana"?
Wsparciem, w tym aby zrozumiec, ze glod mozna powstrzymac.
6. Czy byłeś/aś kiedykolwiek na forum o takiej tematyce? Jeśli tak, to dlaczego już do niego nie należysz?
Nigdy nie bylam na forum o podobnej tematyce.
7. Jakie masz oczekiwania wobec forum i co chcesz w nie wnieść?
Moim celem jest wsparcie, uswiadomienie, ze napady na jedzenie mozna powstrzymac, ze mozna jesc mniej i zyc, odciac sie od jedzenia.
8. Mam opowiedziec cos o sobie? Hmm, glowna cecha jest chyba wyrozumiałość i empatia. Uwielbiam poznawac nowych ludzi chociaz otwieram sie w 100 procentach dla nielicznych. Ostatnio stałam sie dosyc zamknieta w sobie, niezadowolona z tego jak wygladam, chcialabym czuc sie wreszcie szczupła i to pokazywac

Ostatnio edytowany przez Suchaa (2022-06-13 18:38:41)

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum