bones loves
AKTYWNE FORUM PRO-ANA 2024. REKRUTACJA TRWA

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2020-06-02 21:30:50

Kocham_mokotow
Gość
WindowsChrome 83.0.4103.61

Kocham_mokotow

Witam :^)
1. Ile masz lat?
2. Twoja obecna, najnizsza i najwyzsza waga oraz wzrost.
3. Czy juz kiedykolwiek sie odchudzalas/es i jak to przebiegalo?
4. Czy wiesz co to jest Pro Ana (i jak ja rozumiesz)?
5. Co Ci sie podoba a co nie w Pro Ana?
6. Czy byles/as juz kiedykolwiek na takim forum, i dlaczego juz nie?
7. Czy jestes w trakcie leczenia ED (zaburzen odzywiania) i czy chcesz to kontynuowac (leczenie)?
8. Dlaczego chcesz zarejestrowac sie na forum?
1. 26 czerwca bedzie 19
2. 57 obecna, 48najnizsza, 62najwyzsza, 174cm
3. Odchudzam sie od chyba 7 lat. Pierwsze odchudzanie bylo typu "jem jeden posilek dziennie". Pozniej przerwalam na dluzszy czas po czym zaczelam sie zdrowo odzywiac, cwiczyc, liczyc kalorie ale z normalnym bilansem, jednak po czasie przerodzilo sie to w jedzenie 100kcal dziennie. Po jakims czasie wszystko samo wrocilo do normy. Teraz- 2-3 miesiace temu znow zaczelam sie zdrowo odzywiac i cwiczyc i znow przerodzilo sie to w wymiotowanie, tabletki, herbatki przeczyszczajace i jak najmniejszy bilans.
4. To dazenie do bycia jak najbardziej perfekcyjna, przejecie kontroli nad wlasnym zyciem, i odczuwanie dumy i satysfakcji z wlasnych malych zwyciestw.
5. Lubie w niej to, ze gdy swiat wali mi sie na glowe, moge sie na niej skupic i odzyskac kontrole nad wlasnym zyciem.
6. Nie bylam
7. Nie lecze sie oficjalnie na ED, ale niekiedy rozwazam terapie. Wspomnialam o tym mojej terazniejszej terapeutce ale nie za bardzo to pomoglo.
8. Szukam rad osob bardziej doswiadczonych i wsparcia w trudnych chwilach.

#2 2020-06-02 21:52:11

Kocham_mokotow
Gość

Odp: Kocham_mokotow

Tabletek chcialabym nie brac bo mnie mecza ale sa dobre na powstrzymanie apetytu. Z wymiotowania nie wiem czy dam rade zrezygnawac na chwile obecna.

#3 2020-06-03 07:27:37

Kocham_mokotow
Gość
MacintoshSafari 604.1

Tak chcialabym bo wymiotowanie czasem mnie meczy i powoduje napady obzarstwa bo mam w glowie takie HALO I TAK TO MOZESZ ZWROCIC ale czasem nie mam sily zwrocic wszystkiego albo juz sobie nawet odpuszczam i wtedy jojo:,)

#4 2020-06-03 08:15:14

Kocham_mokotow
Gość

w sensie limity czego

#5 2020-06-03 10:56:24

Kocham_mokotow
Gość
MacintoshSafari 604.1

Jak najmniejsze sie da. Nie chcialabym przekroczyc 500 bo bardzo zle sie czuje gdy zblizam sie do 1000 :^{

#6 2020-06-03 16:19:45

Kocham_mokotow
Gość
MacintoshSafari 604.1

Dobrze postaram sie zwiekszyc bilans

#7 2020-06-03 17:08:03

skinnywitch
Gość
MacintoshSafari 604.1

jestem na tak

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
przeprowadzki warszawa tanio | przyjdź zobacz witaj w naszym sklepie Serwis laptopów warszawa tyylko u nas frytki z makaronem i tak dalej | To tak chwila gdy popsuł się komputer laptop tablet lub inne urządzenie elektroniczne? Serwis laptopów ursus Przyjdź do nas już dziś pomożemy | Najlepszy skuteczny serwis Elkon zaprawsza na bezpłatną wycenę naprawy komuterów, laptopów tabletów serwis laptopów ursus najniższe ceny w Warszawie , przyjdź sprawdź na