Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Witam was serdecznie,
nie chce dotrzeć do mnie hasło do konta po rejestracji. Sprawdzałam spam
Nie mogę się ponownie zarejestrować, bo widnieje informacja, że już jest taki użytkownik.
Co zrobić w takim przypadku, mieliście kiedyś taki problem na forum?
Pod nickiem Gabi, post dodałam jako Gabii bo nie mogę go nawet użyć jako gość.
Udało się! Dziękuję!
Nie mogę się zarejestrować bo niby limit błędów a skąd mam wiedzieć jakie nazwy są już zajęte ? Trochę to dziwne
Hej Motylki! Szukam grupy na fb, w której można wymieniać się doświadczeniami i wspierać <3
nie dotarła do mnie wiadomość z hasłem
Zobacz w spamie
Cześć,nie dotarła do mnie wiadomość z hasłem,sprawdzałam również spam.Nick An,bądź Dusia <na ten moment nie pamiętam dokładnie>
Nie mogę się zarejestrować bo niby limit błędów a skąd mam wiedzieć jakie nazwy są już zajęte ? Trochę to dziwne
Nie zgłaszano wcześniej takiego problemu. Niestety nie wiem, z czego to wynika. Spróbuj się zarejestrować jeszcze raz.
Wiadomość dodana po 03 min 09 s:
nie dotarła do mnie wiadomość z hasłem
Prosimy o rejestrację jeszcze raz. Nie było mnie dłuższy czas na forum, nie mam pojęcia skąd biorą się te błędy Pozostali admini mają urwanie głowy w życiu prywatnym, stąd późniejsze odpowiedzi.
Wiadomość dodana po 04 min 29 s:
Cześć,nie dotarła do mnie wiadomość z hasłem,sprawdzałam również spam.Nick An,bądź Dusia <na ten moment nie pamiętam dokładnie>
Tutaj odpowiedź jak wyżej. Przykro mi, nie wiem jak inaczej to rozwiązać, prosimy o rejestrację jeszcze raz, jeśli nadal jesteś zainteresowana.
Dzień dobry,
Nie doszło do mnie hasło do rejestracji, tak samo jak osoba na górze nie mogę się znowu zarejestrować.
Co powinnam zrobić?
Dziękuje
Proponowałaby spróbować zarejestrować konto na innej poczcie, mi przykładowo na gmaila nie przychodziło hasło.
Ja miałam w spamie więc może tam sprawdź?
Niestety sprawdzałam spam i tam też go nie ma
Ale spróbuje z inną pocztą
XX
Na gmaila nie przychodzą wiadomości z darmowych form. Z innych praktycznie od razu po zarejestrowaniu?
A ja mam inne pytanie...czy to forum w ogóle żyje czy jest kolejnym forum widmo. na które zagląda ktoś raz na miesiąc?
Ja obecnie jestem codziennie. Stivi też i mamy jedną osobę na próbie. Niesłodka zajmuje się administracja i wpada raz na jakiś czas. Jest też kilka osób, które nas odwiedzają ale nie są codziennie dostępne.
Wiadomość dodana po 01 min 46 s:
A z mailem to ja polecam założyć na onecie pocztę. Mi tam przyszło od razu.
Moim zdaniem administrator powinien być najczęściej na forum żeby czuwać nad porządkiem a tu widzę ,że raczej forum średnio aktywne jest
Może warto pomyśleć nad drugim administratorem lub coś takiego? Czytałam inne wątki w rejestracjach i widziałam ,że sporo dziewczyn rezygnowało przez brak odzewu.
Aaa no ok, myślałam ,że jesteś jedyna więc przy dzieciach itp. faktycznie ciężko by było żebyś ogarniała sama.
Wiadomość dodana po 13 min 12 s:
Mam jeszcze pytanie co do dzienników, bo widzę ,że Beznazwy dla każdego dnia otwiera nowy wątek, czy mus i to być prowadzone w ten sposób czy dowolnie? (np. jeden wątek na cały miesiąc?) Przyznam szczerze, że pierwszy raz się spotkałam z takim prowadzeniem
Raczej nie mamy tu aż tak sztywno przyjętych zasad. Dla mnie osobiście to jednak niesie ze sobą większy porządek aby mieć każdy dzień osobno.
okkk
Wiadomość dodana po 23 h 30 min 37 s:
Co się stało z dziennikiem @Beznazwy ?
Została motylkiem
Hej, zarejestrowałam się jako Demetria w sobotę i jeszcze nie dostałam maila z danymi do logowania. Nie wiem, ile się czeka na maila, więc postanowiłam napisać tutaj.
Cześć, niestety maile na gmailanie dochodzą i jeszcze coś. Napisz do mnie wiadomość prywatną.
Strony: 1