Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
1. Ile masz lat? 18 lipca skończę 19.
2. Twoja obecna, najnizsza i najwyzsza waga oraz wzrost. 88 (wstyd...), 59 i 88. Wzrost 163 cm
3. Czy juz kiedykolwiek sie odchudzalas/es i jak to przebiegalo? Odchudzałam się z 74 do 59 kg. Kontrolowana dieta, zazwyczaj diety od 600 do 1500 kcal, zawsze z rozsądkiem. Potem zaczęłam leczyć się psychiatrycznie na depresję i przez leki wpadłam w binging eating, czego skutkiem jest moja obecna waga.
4. Czy wiesz co to jest Pro Ana (i jak ja rozumiesz)? Dążenie do perfekcji.
5. Co Ci sie podoba a co nie w Pro Ana? Co podoba? To, że nikt tutaj nie ocenia. Ludzie z takich kręgów wspierają się nawzajem. Co nie? To, że niektóre dziewczyny tracą cel z oczu i popadają w skrajność.
6. Czy byles/as juz kiedykolwiek na takim forum, i dlaczego juz nie? Byłam, dwa lata temu, nie pamiętam nazwy.
7. Czy jestes w trakcie leczenia ED (zaburzen odzywiania) i czy chcesz to kontynuowac (leczenie)? Binge eating, więc tak. Psychiatrycznie teraz się nie leczę, ale po wyjeździe na studia do UK zamierzam zacząć terapię. Pro Ana mi w tym pomaga, bo czuję się silna i mam wszystko pod kontrolą.
8. Dlaczego chcesz zarejestrowac sie na forum? Głównie szukam wsparcia i ludzi, którzy myślą podobnie do mnie.
Ostatnio edytowany przez ShadowFox (2020-05-29 12:10:58)
Perfekcja to kontrolowanie życia. Dawanie z siebie wszystkiego, szlifowanie swoich umiejętności. Nie popadanie w skrajności, lecz samoświadomość i życie w zgodzie z sobą, przy jednoczesnym dążeniu do ideału.
Zostałam raczej "wychowana" na zasadach, że dopóki nie straci się kontroli do tego stopnia, że nie jest w stanie myśleć się trzeźwo, jest w porządku. Dopóki ma się to pod kontrolą.
Strony: 1
Wątek zamknięty