Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
1. Ile masz lat?
w tym roku 20
2. Twoja najwyższa, najniższa i obecna waga oraz wzrost.
najwyższa - 82
najnizsza 59
obecna 65
wzrost 154
3. Twój cel (wagowy).
55kg
4. Jak wygląda Twoje odchudzanie i jak długo trwa? Podaj swój przedział kaloryczny.
Od dłuższego czasu nie za bardzo się odchudzam więc zostawmy ten temat w spokoju. Nie wiem ile aktualnie jem
5. Czym dla Ciebie jest "Pro-Ana"?
Kontrolą.
6. Czy byłeś/aś kiedykolwiek na forum o takiej tematyce? Jeśli tak, to dlaczego już do niego nie należysz?
Tak byłam, te forum umierały.
7. Jakie masz oczekiwania wobec forum i co chcesz w nie wnieść?
Chce wspierać i mieć wsparcie.
8. Opowiedz coś o sobie
Jestem chora na depresję, kujonka, ambitna więc myślę że tym razem uda mi się schudnąć.
Hej Niestety wszystkie moje poprzednie fora też umarły
Masz jakąś diagnozę pod kątem zaburzeń odżywiania? Powiedz coś więcej o tym jak to się stało, że przestałaś liczyć kalorie, zaczęłaś jeść „normalnie” i waga tak wzrosła.
Hej, hej, nie uważasz, że Twoja waga docelowa jest w tzw. „Normie” i o wiele łatwiej było by ją osiągnąć z pomocą dietetyka przy zbilansowanej diecie? Nie sądzisz, ze było by to lepsze niż męczenie sobie głowy forum?
Od kiedy siedzisz w tematyce „Pro Any”? Jak to wyglądało
Masz jakiś plan na schudnięcie? Jakiś wyznaczony termin, od którego zaczniesz?
@Skinka, my sie chyba znamy. Bylas na motylkowymswiecie moze i mialas przerwy?
dołączam do pytania, też kojarzę skądś Twoją nazwę
Mogłyśmy się spotkać na innych forach. Byłam na motylkowym świecie i miałam duuzo przerw.
Jak przestałam liczyć kalorie? Tak mocno chciałam wyjść z depresji że zajmowalam się wszystkim tylko nie ćwiczeniami i liczeniem kalorii. Chciałam korzystać z życia po toksycznym zwiazku.
Mój cel póki co jest w normie ale znając mnie będzie mi mało i mało. Pewnie docelowo będę chciała ważyć ok 45kg może 43
Byłam raz u dietetyka ale niestety, bardzo się zrazilam.
Chciałabym schudnąć do października, idę wtedy na studia. Zacząć chce już od jutra
Ostatnio edytowany przez Skinka (2021-03-07 22:38:22)
Mogłyśmy się spotkać na innych forach. Byłam na motylkowym świecie i miałam duuzo przerw.
Jak przestałam liczyć kalorie? Tak mocno chciałam wyjść z depresji że zajmowalam się wszystkim tylko nie ćwiczeniami i liczeniem kalorii. Chciałam korzystać z życia po toksycznym zwiazku.
Udało ci się z tego wtedy wyjść? Masz jakiś nawrót zaburzeń? Jeżeli czujesz się teraz psychicznie lepiej, zastanowiłabym się czy warto z powrotem się w to pakować tylko przez chęć schudnięcia
Hej
Ja generalnie jestem na tak, mam tylko pytanie o Twoje ewentualne założenia i planowany przedział kaloryczny. Tak mniej więcej.
"I have this weird self-esteem issue where I hate myself, but still think I’m better than everyone else."
Nie miałam zdiagnozowanych zaburzeń odżywiania
Z depresji udało mi się wyjść dzięki terapii i przez to że zostawił mnie toksyczny chłopak. Czuje się psychicznie lepiej ale @Nina chyba wygląda nie niezbyt przychylna do mojego przyjęcia. Uważam że pakowanie się w anę to super pomysł ale skoro jestem tu niechciana, to mogę się odsunąć.
Uważam że pakowanie się w anę to super pomysł
Czemu tak uważasz?
ale skoro jestem tu niechciana, to mogę się odsunąć.
Spokojnie, poprostu wypytujemy
"I have this weird self-esteem issue where I hate myself, but still think I’m better than everyone else."
Hej, bardzo cię przepraszam jeżeli zabrzmiałam mało przyjaźnie Zupełnie nie to miałam na myśli, nie chciałam żebyś tak to odebrała!
Po prostu nie chciałabym, żeby twój stan się znów pogorszył przez taką a nie inną relację z jedzeniem, stąd moje pytania Jeżeli czujesz, że masz nad tym kontrolę i sobie poradzisz to najważniejsze, nie widzę w takim razie problemu
spokojnie, ten etap bombardowania pytaniami każdy z nas tutaj kiedyś musiał przejść
Strony: 1
Wątek zamknięty