Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
This post is moved from topic "Ayahuasca rekrutacja". Nieslodka
Witam
1. Ile masz lat?
2. Twoja obecna, najnizsza i najwyzsza waga oraz wzrost.
3. Czy juz kiedykolwiek sie odchudzalas/es i jak to przebiegalo?
4. Czy wiesz co to jest Pro Ana (i jak ja rozumiesz)?
5. Co Ci sie podoba a co nie w Pro Ana?
6. Czy byles/as juz kiedykolwiek na takim forum, i dlaczego juz nie?
7. Czy jestes w trakcie leczenia ED (zaburzen odzywiania) i czy chcesz to kontynuowac (leczenie)?
8. Dlaczego chcesz zarejestrowac sie na forum?
1. 16
2. Obecna: 76.1, najniższa: 66 najwyższa: 78.3 wzrost: 162 cm
3. Odchudzałam się wiele razy, swoją przygodę z Aną zaczęłam tak naprawdę mając 12 lat. Oczywiście miałam wzloty i upadki, później Anę kompletnie porzuciłam. Ostatnimi czasy wróciłam do Any I dzięki niej w ciągu tygodnia zrzuciłam ponad dwa kilogramy, jednak nie byłam wystarczająco silna. Znów zaczęłam jeść i przytyłam. Teraz ponownie wracam i liczę, że tym razem, między innymi dzięki Wam, zostanę na słusznej drodze. Od zawsze ważyłam więcej niż moi rówieśnicy. Główną tego przyczyną jest niestandardowy rozmiar biustu i to, że od dawna trenuję, co nie pomaga w zrzuceniu kilogramów. Przez moją wagę mam straszne kompleksy i mam tego dosyć. Nie chcę dłużej wstydzić się tego, ile ważę. Chcę być dumna z mojej wagi.
4. Ana to styl życia, przyjaciółka. Przyjaźnić się z Aną oznacza być jej własnością w każdym calu. Tłuszcz zatrzymuje nas przed perfekcją, a my chcemy być jej ucieleśnieniem.
5. W Pro Ana podoba mi się to, że Anę można porównać do uczciwego pracodawcy. Da Ci tyle, ile Ty dasz jej. Jeśli pracujesz wytrwale, otrzymasz należyte efekty, adekwatne do Twojej pracy. Nie podoba mi się natomiast to ukrywanie się, ukrywanie Any. To dużo komplikuje i czasami jest naprawdę ciężko.
6. Nie było żadnych aktywnych forów, wiele stron i thinspiracji zostało pousuwanych, zarówno z Instagrama jak i z YouTube, natomiast sporo motylków również odchodziło od Any, pozostawiając swoje blogi jako ,,przestroga" przed Aną.
7. Nie leczę się i nigdy nie leczyłam, choć było blisko.
8. W moim otoczeniu nie ma innych motylków. Kogoś, kto by mnie wspierał, kto rozumiałby to, co robię. Mam przyjaciół i wiem, że mogę na nich liczyć, ale oni oczywiście nie popierają Any, nie rozumieją. Dlatego nie mogą wiedzieć. Jestem pewna, że pomożecie mi wytrwać i dojść do celu.
Dziękuję za przeniesienie wątku
1. Ostatnie odchudzanie zaczęłam miesiąc temu, miałam napady, przez co wróciło parę kilogramów
2. Zdecydowanie
3. Przez długi czas trenowałam boks, było widać efekty jeśli chodzi o sylwetkę, natomiast waga była taka sama bądź nawet rosła
Obecnie porzuciłam boks, ale biegam
Waga zaczęła iść w dół, co mnie bardzo cieszy
Dodam, że jestem o wiele bardziej zdeterminowana niż dotychczas
Czuję, że to dobry moment, by już na dobre wrócić do Any
Od ponad tygodnia nie miałam ani jednego napadu oraz codziennie ćwiczę.
Strony: 1
Wątek zamknięty