bones loves
AKTYWNE FORUM PRO-ANA 2024. REKRUTACJA TRWA

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2020-11-09 17:39:22

Papersunflowers
Gość
WindowsChrome 86.0.4240.183

Rekrutacja- Papersunflowers (na poprzednim forum Unforgettable)

Hej, piszę pod nową nazwą, ponieważ miałam potworne problemy z rejestracją tutaj i emailem, na który się tutaj zarejestrowałam (zapomniałam hasła) i z drugim emailem (który był podpięty do tego pierwsze, w razie gdybym zapomniała hasła, ale niestety miałam ją całą zapchaną, mimo że przez te 2 dni usuwałam najwięcej wiadomości jak się da. Chciałam ustawić tą samą nazwę co na tamtym forum, ale pokazywał mi się komunikat, że użytkownik o tym loginie jest już zarejestrowany [dblpt][slash]

1. Ile masz lat?
18

2. Twoja najwyższa, najniższa i obecna waga oraz wzrost.
Najwyższa: 59 kg
Naniższa: 48,1 kg
Obecna: 51,8 kg
Wzrost: 166 cm

3. Twój cel (wagowy).
42-40 kg

4. Jak wygląda Twoje odchudzanie i jak długo trwa? Podaj swój przedział kaloryczny.
Odchudzałam się tylko z Aną. Był czas gdy miałam kilkudniowe głodówki, później jadłam maksymalnie 100 kcal a teraz (jako że znowu wracam po chwilowej przerwie) próbuje i staram się jeść około 900 kcal. Z Aną jestem od 2018 roku

5. Czy wiesz, co to jest Pro-Ana i jak ją rozumiesz?
Pro Ana jest dla mnie pewną ideologią(?). Bardzo się z nią utożsamiam i dzięki niej naprawdę czuję, się pewniej i znacznie lepiej w swoim ciele

6. Czy byłeś/aś kiedykolwiek na forum o takiej tematyce? Jeśli tak, to dlaczego już do niego nie należysz?
Oprócz na tamtym poprzednim, z którego się przenieśliście to nie, nigdy nie byłam na żadnym forum

7. Czy jesteś w trakcie leczenia zaburzeń odżywiania i czy chcesz kontynuować leczenie?
Nie

8. Jakie masz oczekiwania wobec forum i co chcesz w nie wnieść?
Pomoc i wsparcie, motywację do dalszego działania i pewnie jakieś spoko pomysły na zdrowe jedzenie by wleciały, bo ostatnio zaczęłam się tym interesować bardziej hahaha

9. Opowiedz coś o sobie [dblpt])
Uwielbiam sport, muzykę i śpiew. Gram sobie na gitarze, książki poczytam i bardzo lubię też podróżować, ale na tę chwilę to niemożliwe [dblpt]( Oprócz tego uwielbiam spędzać czas z innymi ludźmi i ich poznawać i tak jak w poprzednim punkcie zaczęłam więcej gotować (oczywiście tylko w wersji fit)

#2 2020-11-09 17:54:51

skinnywitch
Gość

Odp: Rekrutacja- Papersunflowers (na poprzednim forum Unforgettable)

Hej, super, że jesteś. Już Cię wpuszczam, narazie dziennik masz pod starą nazwą, jeśli chcesz mogę go zmienić na Twoją nową, lub zmienić Twój stały nick na forum, daj tylko znac [dblpt])

#3 2020-11-09 18:05:49

Papersunflowers
Gość

skinnywitch napisał/a:

Hej, super, że jesteś. Już Cię wpuszczam, narazie dziennik masz pod starą nazwą, jeśli chcesz mogę go zmienić na Twoją nową, lub zmienić Twój stały nick na forum, daj tylko znac [dblpt])

Ooo dziękuje na prawdę <3 Jeśli chodzi o nick to chyba ten jest bliższy mojemu sercu i dużo bardziej mi się podoba niż tamten poprzedni więc byłabym wdzięczna gdyby mój dziennik też był pod nową nazwą

#4 2020-11-09 19:14:38

Aurora Borealis
Gość

Czemu Papersunflowers?

#5 2020-11-09 20:01:26

Papersunflowers
Gość

Niecałe 2 lata temu chciałam założyć tumblr z thinspo i generalnie o tematyce pro any (niestety mi go zablokowali dosyć szybko [dblpt]( ). Chciałam mieć dosyć oryginalną nazwę a przy okazji taką dosyć estetyczną (nie wiem jk to inaczej napisać). Pamiętam, że długo coś wymyślałam i stanęło na tej nazwie. Strasznie mi się kojarzy właśnie z tamtymi czasami Any, które mnie motywują

#6 2020-11-09 20:27:13

ANnA
Gość

bardzo ładna, subtelna nazwa :3 cieszę się, że jesteś z nami  [dblpt]heart[dblpt]

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum