bones loves
AKTYWNE FORUM PRO-ANA 2024. REKRUTACJA TRWA

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2020-11-09 10:04:45

Green
Gość
WindowsChrome 86.0.4240.183

Formularz Green

Cześć wszystkim,
Widzę sporo znajomych nicków, ale dla zasady wszystko wpiszę.

1. Ile masz lat?
17

2. Twoja najwyższa, najniższa i obecna waga oraz wzrost.
Wzrost: 170cm
Najniższa waga: 53kg
Najwyższa waga: 64kg
Obecna waga: 58kg

3. Twój cel (wagowy).
45kg

4. Jak wygląda Twoje odchudzanie i jak długo trwa? Podaj swój przedział kaloryczny.
Generalnie jem dość mało, 800-1000 kcal. Z zaburzeniami odżywiania jestem od 14. roku życia, czyli ponad 3 lata. Dawniej moje bilanse były niższe, przez kilka tygodni potrafiłam utrzymywać średnio 500 kcal dziennie, stosowałam 1-2 dniowe głodówki, ale prowadziło to do napadów, poza tym było bardzo niezdrowe jak się później dowiedziałam. Co do ćwiczeń, przed covidem robiłam min. 9000 kroków dziennie, pływanie 2 godziny tygodniowo plus różne sporty drużynowe z przyjaciółkami, teraz nie za bardzo mam jak - robię treningi siłowe jak jestem sama w domu, rodzice martwią się o mnie zdecydowanie za bardzo żebym mogła ćwiczyć przy nich.

5. Czy wiesz, co to jest Pro-Ana i jak ją rozumiesz?
Jest to droga do perfekcji, bycia chudą, jednak bez wyniszczania organizmu niskokalorycznymi dietami i głodówkami. Myślenie o swoim zdrowiu, jedzenie zbilansowanie i dostarczanie swojemu organizmowi niezbędnych substancji jednocześnie poprawiając sylwetkę.

6. Czy byłeś/aś kiedykolwiek na forum o takiej tematyce? Jeśli tak, to dlaczego już do niego nie należysz?
Tak, byłam na dwóch - pierwsze przestało być aktywne, pół roku po tym jak dołączyłam byłam jedyną która tam cokolwiek pisze. Dołączyłąm na inne, lecz po miesiącu miały miejsce bardzo nieprzyjemne rewolty w administracji, przez które wyrzucone zostały lub z własnej woli forum opuściły wspierające mnie osoby (z tego co mi wiadomo, część jest na tym forum)

7. Czy jesteś w trakcie leczenia zaburzeń odżywiania i czy chcesz kontynuować leczenie?
Nie, nie jestem.

8. Jakie masz oczekiwania wobec forum i co chcesz w nie wnieść?
Szukam osób które będą mnie wspierać, motywować, sama odwdzięczę się tym samym oraz postaram się dzielić dietetycznymi przepisami oraz poradami co do zdrowego stylu życia.

9. Opowiedz coś o sobie [dblpt])
Interesuję się astronomią, potrafię pół nocy siedzieć na dworze z teleskopem, generalnie lubię również nauki ścisłe, szczególnie fizykę. Wolny czas wypełniają mi projekty do szkoły oraz nauka, jestem również fanatyczką herbaty i 2 litry płynów dziennie przyjmuję właśnie w takiej formie. Z charakteru, jestem raczej introwertyczką, miewam problemy z empatią i rozumieniem emocji, ale generalnie nie przeszkadza mi to w normalnym funkcjonowaniu.

#2 2020-11-09 10:41:36

Aurora Borealis
Gość

Odp: Formularz Green

No wiesz? Już masz dziennik nawet (brawa dla Witch)

#3 2020-11-09 10:44:13

ANnA
Gość

Super, że tu trafiłaś <3

#4 2020-11-09 10:48:33

Imperfect
Gość
AndroidChrome 86.0.4240.185

Brakowało mi tu Ciebie!