Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Na wstępie chciałabym was wszystkich w jakiś sposób... przeprosić? Chyba tak... Pewnie wiele osób stąd kojarzy mnie w poprzedniego forum, które opuściłam pod pretekstem leczenia, terapii. I wracam. Wracam z podkulonym ogonem, kilogramami, złością na samą siebie. Dwa miesiące. Mniej więcej tyle czasu zabrała mi walka o coś, co nie jest mi przeznaczone. Ostatnia iskierka nadziei zgasła. Przepraszam, że nie odzywałam się do was wszystkich, że was opuściłam. To był błąd. Tęskniłam. Potrzebuję was...
1. Ile masz lat?
W styczniu skończę 18
2. Twoja obecna, najniższa i najwyższa waga oraz wzrost.
Mam 167 cm wzrostu, najniższa waga to około 55kg, najwyższa prawie 67, obecna... Aj, 63 (pieprzona terapia)
3. Czy już kiedykolwiek sie odchudzałaś/es i jak to przebiegało?
Wiele diet, wiele prób, zresztą, admini wiedzą. Hah, nawet odchudzałam się z wami
4. Czy wiesz co to jest Pro Ana (i jak ja rozumiesz)?
Moja kontrola, część mojego życia, moje ja
5. Co Ci sie podoba a co nie w Pro Ana?
Nie cierpię zasad starej pro any, jest mocno toksyczna, krzywdząca. A ja nie potrzebuje krzywdy, tylko kontroli i w jakiś sposób wsparcia od tej społeczności.
6. Czy byles/as juz kiedykolwiek na takim forum, i dlaczego juz nie?
Byłam na kilku
7. Czy jestes w trakcie leczenia ED (zaburzen odzywiania) i czy chcesz to kontynuowac (leczenie)?
Podejmowałam próby, nie kontynuuje.
8. Dlaczego chcesz zarejestrowac sie na forum?
Wsparcie, kontrola
No i wy bubaski dziubaski moje, haha
Tak. Tęskniłam
Laska, weź nie pierdol, cieszymy się że tu jesteś.
Miło, że zdecydowałaś się na powrót, my też tęskniliśmy Mam nadzieję, że pobyt na nowym forum ci pomoże
:3 wszyscy zaczynamy z nową, czystą kartą
Strony: 1
Wątek zamknięty